NU OOK BESCHIKBAAR VOOR WINDOWS PHONE 7 EN SYMBIAN

Sittard-Geleen nu officieel gekoppeld

Sittard-Geleen, 15 maart 2013 – Sittard-Geleen is vanaf 18 maart officieel gekoppeld aan de BuitenBeter App. Inwoners en bezoekers van Sittard-Geleen kunnen via het telefoonprogramma meldingen doorgeven over problemen in de openbare ruimte, en volgen wat er met deze melding gebeurt.


"Het mes snijdt op deze manier aan twee kanten" aldus wethouder Els Meewis-Stans (openbare ruimte). Als gemeente krijgen we snel en duidelijk meldingen binnen en omdat het computersysteem van de gemeente gekoppeld is aan dat van BuitenBeter kan naar de melder toe zo optimaal mogelijk aangegeven worden wat met de melding is gebeurd. Dit past binnen ons streven om de dienstverlening verder te optimaliseren.


Om het gebruik van BuitenBeter te stimuleren, wordt de komende tijd de app gepromoot. De campagne gaat zaterdag 16 maart van start op de markt in Geleen. Het gebruik van de app is heel eenvoudig. Nadat via het programmaatje op de telefoon (app) een foto is gemaakt van het probleem (bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, zwerfvuil, vernielingen) zorgt de telefoon er via een GPS-systeem automatisch voor dat de juiste plaats van de melding bekend wordt. Daarna kan de melder nog een tekst of een toelichting typen en vervolgens wordt de melding via de telefoon naar de gemeente gestuurd.


Via diezelfde telefoon kan de melder volgen wat er met zijn melding gebeurd. Als de gemeente het probleem heeft opgelost, wordt dat via de app zichtbaar.


De app is beschikbaar voor iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile en Windows Phone 7 en te downloaden via buitenbeter.nl

Videos over BuitenBeter


BuitenBeter Rotterdam


Heb jij 'm al op je smartphone?


BuitenBeter voor Symbian


BuitenBeter voor Windows Phone 7


BuitenBeter in de Nationale Phone Show

EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven
EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven.
Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!


Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!

Hoe werkt BuitenBeter? Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.


Hoe werkt BuitenBeter?
Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.

Hoe werkt BuitenBeter? Overzicht en status van je meldingen bekijken.


Hoe werkt BuitenBeter?
Overzicht en status van je meldingen bekijken.

Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Gemeente Maastricht