NU OOK BESCHIKBAAR VOOR WINDOWS PHONE 7 EN SYMBIAN

Gemeente Dongen aangesloten op BuitenBeter

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Op donderdag 18 juni 2015 hebben wethouders Ad van Beek en Bea van Beers als eerste een melding openbare ruimte via hun smartphone gedaan. Dit was het officiële startsein voor de BuitenBeter app in de gemeente Dongen. Vanaf nu is het mogelijk om problemen, irritaties en verbeteringen met betrekking tot de openbare ruimte snel en gemakkelijk via je smartphone bij de gemeente Dongen te melden.


Reactie wethouder
Wethouder Ad van Beek heeft Afval en Openbare Werken in zijn portefeuille en is blij met de komst van de BuitenBeter app in de gemeente Dongen: "Met de app maken we het onze inwoners gemakkelijker om problemen en verbeteringen in de openbare ruimte bij ons te melden. Op die manier kunnen we samenwerken aan een schone en veilige leefomgeving. Ook voor onze medewerkers openbare ruimte is de app een verbetering. Meldingen via de BuitenBeter app zijn voorzien van een foto en een locatie. Dit zorgt voor betere meldingen en daarmee ook voor een betere afhandeling ervan."


Gemakkelijk melden
Zie je een probleem buiten op straat? Bijvoorbeeld kapotte straatverlichting, zwerfafval of een slecht wegdek? Laat het de gemeente Dongen eenvoudig weten via de BuitenBeter app. Binnen 4 stappen kun je de locatie, het probleem en een foto aan de gemeente doorgeven.


Schermafbeelding van BuitenBeter appWinactie
Om de inwoners van de gemeente Dongen kennis te laten maken met de BuitenBeter app organiseren we een winactie. Onder inwoners die voor 18 juli 2015 een proefmelding doen met de BuitenBeter app verloten we een handige en toepasselijke prijs: een 'Solar Power oplader' voor je smartphone.


Let op: het gaat hier om een proefmelding! Er hoeft dus niet echt sprake te zijn van een probleem in de openbare ruimte. De proefmelding is bedoeld om te ervaren hoe de app werkt. Deze melding wordt niet doorgestuurd naar de gemeente (wel wordt de melding in een systeem geregistreerd voor de winactie). Wil je de app uitproberen en meedoen aan de winactie? Doe dan een proefmelding. Belangrijk hierbij is dat je bij je melding door middel van 'het schuifje' (zie afbeelding) aangeeft dat het om een proefmelding gaat.


Downloaden
BuitenBeter is de landelijke meldingsapp om problemen in de buitenruimte te melden aan de gemeente. Sinds 18 juni 2015 is de gemeente Dongen aangesloten op deze app. De BuitenBeter app is geschikt voor de iPhone, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian en Windows Mobile.


Videos over BuitenBeter


BuitenBeter Rotterdam


Heb jij 'm al op je smartphone?


BuitenBeter voor Symbian


BuitenBeter voor Windows Phone 7


BuitenBeter in de Nationale Phone Show

EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven
EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven.
Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!


Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!

Hoe werkt BuitenBeter? Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.


Hoe werkt BuitenBeter?
Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.

Hoe werkt BuitenBeter? Overzicht en status van je meldingen bekijken.


Hoe werkt BuitenBeter?
Overzicht en status van je meldingen bekijken.

Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Gemeente Maastricht