BuitenBeter nu ook in Schiedam!

BuitenBeter nu ook in Schiedam!

28 september 2011

Inwoners van Schiedam kunnen vanaf nu ook met hun smartphone eenvoudig en snel problemen die ze buiten tegenkomen doorgeven. BuitenBeter is volledig gekoppeld met de systemen van de gemeente , meldingen komen direct digitaal binnen, daarnaast wordt de melder via de BuitenBeter automatisch op de hoogte gehouden van de status van de melding.

Wethouder Ad Hekman ziet veel voordelen in het gebruik van BuitenBeter: “Doordat je bij je melding meteen een foto meestuurt, is direct duidelijk wat er aan de hand is. Bovendien zien we precies waar we moeten zijn. Daardoor kunnen we sneller en beter actie ondernemen om het probleem op te lossen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een slimme telefoon. Omdat het zo makkelijk is om iets door te geven verwachten we vooral in het begin meer meldingen, maar het wordt voor ons ook eenvoudiger om op die meldingen te reageren. Zo kan iedereen meehelpen de buitenruimte schoon, heel en veilig te houden.”

Brandersfeesten

Afgelopen weekend is het promoteam van BuitenBeter flink aan het flyeren geweest op de Brandersfeesten. Veel enthousiaste reacties, proefmeldingen en downloads is het resultaat. Vorige week is voor het eerst een proefmelding gedaan door de Wethouder en sindsdien komen de eerste echte meldingen binnen. De App is gratis te downloaden op iPhone, Android, Windows Mobile en BlackBerry smartphones.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions