BuitenBeter wederom genomineerd voor Accenture Innovation Awards!

18 oktober 2011

BuitenBeter is wederom genomineerd voor de jaarlijkse Innovation Award van Accenture! In de editie 2010 eindigden we bij de best 5 mobile concepts waarbij uiteindelijk Appie (Icemobile) als aller-allerbeste werd uitgeroepen. Een hele fraaie benchmark dus. Dat we opnieuw genomineerd zijn is natuurlijk een enorme opsteker. Niet alleen voor ons, maar juist voor iedereen die op deze manier bijdraagt aan een betere leefomgeving. Melden meteen op het moment en de plek dat je een probleem opmerkt in de buitenruimte, makkelijk en snel. Met foto en gps. Samen maken we het BuitenBeter!

Steeds meer mensen ontdekken het gemak om met opmerkzaamheid en de BuitenBeter app het verschil te kunnen maken. Wil jij ons helpen meer mensen dit te laten ontdekken en ons steunen in de doorontwikkeling van het BuitenBeter platform? Stem dan op BuitenBeter voor de publieksprijs in de categorie Health and Public Service…. en vertel het vooral aan iedereen die je kent!

Geef vandaag nog je stem aan BuitenBeter!

Over de Innovation Award

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Een vakjury die de concepten beoordeelt op innovativiteit, succes en potentie, maakt in november 2011 de winnaars bekend van de Innovation Awards voor de volgende vijf industrieën: ‘Media, Communicatie en High-Tech’, voor ‘Financial Services’, en voor de sectoren voor ‘Energy’, ‘Public Service & Health’ en ‘Consumer Products & Agri’. Het Accenture Innovation Seminar vindt plaats op donderdag 10 november 2011, in Amsterdam RAI. Meer weten over de verschillende Innovation Awards? Kijk op www.innovation-awards.nl.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions