Gemeente Ommen maakt melden makkelijk via BuitenBeter

Gemeente Ommen maakt melden makkelijk via BuitenBeter

15 maart 2012

U als inwoners van de gemeente Ommen kunt met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u buiten tegenkomt doorgeven. Een losse stoeptegel, vernielingen of een verstopte riolering kunt u  via de mobiele telefoon melden en een foto meesturen, zodat direct duidelijk is wat er aan de hand is. Er kan sneller en beter actie worden ondernomen om het probleem op te lossen.

De applicatie is gratis te downloaden en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente. De gemeente Ommen krijgt de meldingen binnen van hun gebied en kan hierop direct reageren. Zo kan iedereen meehelpen om de buitenruimte van Ommen schoon, heel en veilig te houden.

De gemeente Ommen werkt aan een betere dienstverlening door onder andere aan te haken op innovaties zoals BuitenBeter. BuitenBeter is beschikbaar voor iPhone, BlackBerry, Android en Windows Mobile. Downloaden kan op de website www.buitenbeter.nl en via verschillende appstores.

Winactie

Ga de app BuitenBeter gebruiken en maak kans op een taart! Onder de eerste 50 gebruikers, wordt vier keer een BuitenBeter-taart verloot. U kunt meedoen door via BuiterBeter een proefmelding te versturen. De actie loopt tot en met 12 april 2012.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions