Gemeente Gilze en Rijen start met BuitenBeter

26 maart 2013

Vanaf vandaag, 26 maart kunt u ook in de gemeente Gilze en Rijen gebruik maken van de BuitenBeterapp. De app werkt in heel Nederland en biedt smartphone-gebruikers de mogelijkheid om problemen in de buitenruimte te melden in gemeenten die zijn aangesloten. Op basis van de locatie komt de melding bij de juiste gemeente terecht. Gilze en Rijen is vanaf nu actief aangesloten. Tot nog toe kon u problemen in de buitenruimte alleen telefonisch melden en via de website.

Ook foto meesturen

De BuiterBeterapp biedt de mogelijkheid om een foto mee te sturen. Zo ziet de gemeente direct of het bijvoorbeeld om een losse stoeptegel, slecht wegdek, vernielingen of kapotte straatverlichting gaat. Ook is direct duidelijk waar het probleem zich voor doet. Medewerkers van de afdeling Beheer Openbare Ruimte(BOR) kunnen zo sneller actie ondernemen om het probleem op te lossen.

Samen zorgen voor een veilige buitenruimte!

Wethouder Willem Starreveld is erg blij met de mogelijkheden die de BuitenBeterapp biedt. “Inwoners en bezoekers kunnen nu snel en effectief problemen in de buitenruimte melden. Doordat het mogelijk is een foto mee te sturen, is het voor onze medewerkers van BOR direct duidelijk waar het om gaat. De melder ziet direct wat de status is van de melding. De inwoner blijft zo betrokken en ziet wat er met zijn melding gebeurt. Vooral op het gebied van verkeersveiligheid verwachten we met de app problemen voor te zijn. Samen zorgen we voor veilige, hele en schone buitenruimte!”

Winactie

Gebruik de BuitenBeter app, in Gilze en Rijen, en maak kans op een giftcard van Spotify ter waarde van 30 euro! We verloten deze giftcard onder de eerst 100 gebruikers. U doet mee door via BuitenBeter een proefmelding te versturen. De gemeentelijke actie loopt tot 30 april 2013.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions