BuitenBeter app nu ook in Hulst

BuitenBeter app nu ook in Hulst

3 mei 2016

Op maandag 2 mei 2016 namen de wethouders Diana van Damme – Fassaert en Adri Totté de BuitenBeter app in gebruik. Dat deden zij door daadwerkelijk op pad te gaan om problemen in de openbare ruimte te signaleren en via de app door te geven.

Inwoners van de gemeente Hulst kunnen vanaf nu ook met de BuitenBeter app problemen in de openbare ruimte melden bij de gemeente. Ziet u een probleem buiten op straat of in de buurt? Scheef liggende stoeptegels of een boom in het gemeenteplantsoen die nodig moet worden gesnoeid? Lantaarnpaal defect? Vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een weg met een gat in de bestrating? Laat het snel en makkelijk weten met de BuitenBeterapp. Meteen op de plek én het moment dat u het signaleert. Zo houden we samen onze gemeente leefbaar en netjes.

De app is gratis te downloaden op een smartphone en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente.

Met de BuitenBeter app kunnen problemen variërend van vernielde speeltoestellen tot een gat in de weg, letterlijk in beeld worden gebracht door de inwoners. De app heeft namelijk de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Daarnaast geeft de app bij de melding direct ook de exacte locatie aan. Daardoor kan de gemeente efficiënter en doeltreffend optreden. Via de app kunt u ook de status van uw melding zien en krijgt u een bericht als de melding is afgehandeld.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions