BuitenBeter app nu ook in Baarle-Nassau

BuitenBeter app nu ook in Baarle-Nassau

6 oktober 2016

Vanaf 1 september kunt u in de gemeente Baarle-Nassau via uw smartphone problemen in de buitenruimte melden. Dat kan via de Buitenbeter app. Tot nog toe kon dat alleen telefonisch en via de website.

U als inwoner van de gemeente Baarle-Nassau kunt met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u buiten tegen komt doorgeven. Een losse stoeptegel, vernielingen of kapotte straatverlichting kunt u via de mobiele telefoon melden. Stuur een foto mee, zodat direct duidelijk is wat er aan de hand is. Op deze manier kunnen medewerkers van de afdeling leefomgeving sneller actie ondernemen om het probleem op te lossen. Medewerkers hoeven niet altijd meer op locatie te gaan kijken, op de foto is immers al duidelijk waar het om gaat.

Wethouder Jan Vermeer, is enthousiast over de mogelijkheden die de BuitenBeter app biedt.

“Via deze app kunnen inwoners en bezoekers meteen een foto maken en die met een melding doorsturen. Onze medewerkers van leefomgeving zien dan direct waar het om gaat. De melder kan thuis de status van de melding volgen en blijft zo betrokken. Een prachtige verbetering van de dienstverlening!”

Download de app gratis

De applicatie is gratis te downloaden en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie komt de melding bij de juiste gemeente terecht. De meldingen komen voor Baarle-Nassau via het klantcontactcentrum binnen. Het klantcontactcentrum geleidt de meldingen door naar leefomgeving. Zo kan iedereen meehelpen om de buitenruimte van Baarle-Nassau schoon, heel en veilig te houden.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions