BuitenBeter app nu ook in Alphen-Chaam

BuitenBeter app nu ook in Alphen-Chaam

15 november 2016

Vanaf 1 september kunt u in de gemeente Alphen-Chaam via uw smartphone problemen in de buitenruimte melden. Dat kan via de Buitenbeter app. Tot nog toe kon dat alleen telefonisch en via de website.

U als inwoner van de gemeente Alphen-Chaam kunt met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u buiten tegen komt doorgeven. Een losse stoeptegel, vernielingen of kapotte straatverlichting kunt u via de mobiele telefoon melden. Stuur een foto mee, zodat direct duidelijk is wat er aan de hand is. Op deze manier kunnen medewerkers van de afdeling leefomgeving sneller actie ondernemen om het probleem op te lossen. Medewerkers hoeven niet altijd meer op locatie te gaan kijken, op de foto is immers al duidelijk waar het om gaat.

Wethouder Ad van de Heijning, is enthousiast over de mogelijkheden die de BuitenBeter app biedt.

“De BuitenBeterapp is bijzonder gebruiksvriendelijk en past bij deze tijd. Dit biedt zowel de melder als onze medewerkers van leefomgeving veel voordelen. We maken zo een mooie stap vooruit in de dienstverlening!”

Download de app gratis

De applicatie is gratis te downloaden en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie komt de melding bij de juiste gemeente terecht. De meldingen komen voor Alphen-Chaam via het klantcontactcentrum binnen. Het klantcontactcentrum geleidt de meldingen door naar leefomgeving. Zo kan iedereen meehelpen om de buitenruimte van Alphen-Chaam schoon, heel en veilig te houden.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions