Meld vuurwerkschade via BuitenBeter app gemakkelijk aan gemeente

Meld vuurwerkschade via BuitenBeter app gemakkelijk aan gemeente

22 december 2017

Zoals elk jaar is het rond de jaarwisseling weer mogelijk om BuitenBeter meldingen te maken onder de categorie ‘Vuurwerkvandalisme’. Of het nu gaat op kapotte vuilnisbakken of verkeersborden, alles kan direct en makkelijk gemeld worden aan uw gemeente. In de gratis BuitenBeter app is er vanaf nu in de periode rondom de jaarwisseling een extra categorie beschikbaar voor het melden van vuurwerkschade.

Iedereen met een smartphone kan zo via de BuitenBeter app bijdragen aan het letterlijk in beeld brengen van vuurwerkschade rond de jaarwisseling. Een melding via BuitenBeter wordt automatisch met foto en GPS-locatie naar het meldpunt van de betreffende gemeente gestuurd. De gemeente heeft hiermee het totaalbeeld direct in huis en kan snel tot actie overgaan. In de meeste gevallen kan aan de hand van de foto direct afgeleid worden welke reparatiewerkzaamheden er nodig zijn. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd voor de gemeente, maar bewoners ondervinden hierdoor ook minder lang overlast van het gemelde probleem. Met elkaar kunnen we op deze manier bijdragen om schade en overlast in de openbare ruimte als gevolg van vuurwerkschade en - vandalisme zoveel mogelijk te beperken.

Dus zie je schade als gevolg van vuurwerk, meld het direct op het moment en de plek dat je het ziet via de BuitenBeter app aan je gemeente!


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions