BuitenBeter app nu ook in gemeente Delft

Meldingen maken met BuitenBeter in gemeente Delft

15 maart 2018

Ook de gemeente Delft is sinds het voorjaar van 2018 actief aangesloten bij de BuitenBeter app.

U kunt hier met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u buiten tegenkomt doorgeven. Een losse stoeptegel, vernielingen of kapotte straatverlichting kunt u via uw smartphone melden. Stuur een foto mee, zodat voor de gemeente direct duidelijk is wat er aan de hand is. Op deze manier kunnen medewerkers van de afdeling leefomgeving sneller actie ondernemen om het probleem op te lossen. Medewerkers hoeven niet altijd meer op locatie te gaan kijken, op de foto is immers al duidelijk waar het om gaat.

Op 5 april 2018 is het BuitenBeter informatieteam de stad in gegaan om de app bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen en kennis te laten maken met de app!

Download de app gratis

De applicatie is gratis te downloaden en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie komt de melding bij de juiste gemeente terecht. De meldingen komen voor gemeente Delft via het klantcontactcentrum binnen. Het klantcontactcentrum geleidt de meldingen door naar leefomgeving. Zo kan iedereen meehelpen om de buitenruimte van Delft schoon, heel en veilig te houden.


Terug naar nieuws


BuitenBeter is een initiatief van Yucat Mobile Business Solutions