Aansluiting Gemeente Harderwijk op BuitenBeter!

22 juli 2020

Gemeente Harderwijk, samen met Ermelo en Zeewolde onderdeel van Meerinzicht, is nu ook aangesloten op BuitenBeter. Melden kon natuurlijk altijd al in de gemeente, net zoals in alle andere gemeenten in Nederland, maar dankzij deze aansluiting komen meldingen voor Harderwijk direct in hun systeem terecht, waardoor problemen nog sneller kunnen worden aangepakt.

BuitenBeter meldingen bestaan uit een foto van het probleem, de GPS-coördinaten van de locatie, een probleemcategorie zoals bijvoorbeeld zwerfvuil en natuurlijk een passende omschrijving van het probleem. Met deze informatie kan de gemeente bepalen hoe een problem kan worden opgelost en hoeft in de meeste gevallen niet ter plekke een inspectie uit te voeren. Dit scheelt een hoop tijd en zorgt ervoor dat problemen snel kunnen worden opgelost!

De BuitenBeter app kan worden gedownload van de Play Store voor Android en de App store voor iOS en is verder gratis te gebruiken. BuitenBeter werkt in heel Nederland. Op basis van de opgegeven locatie van een melding komt deze bij de juiste gemeente terecht. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Met een foto kan de gemeente beter inschatten welke werkzaamheden nodig zijn om het probleem te verhelpen en daardoor doelgerichter en sneller te werk gaan.

Terug naar nieuws
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter