Samen zorgen voor 
een schone en veilige 
leefomgeving 

Met BuitenBeter meld je gemakkelijk en snel 
probleem bij jouw gemeente!

BuitenBeter in het kort 

De BuitenBeter app is het meest gebruikte meldingssysteem van Nederland. Met meer dan 200.000 meldingen per jaar zorgt BuitenBeter samen met alle gebruikers voor een schone en veilige buitenruimte. 

Met BuitenBeter kan je op een laagdrempelige manier een melding doen van alle incidenten in de openbare ruimte. Selecteer je categorie, de locatie, voeg eventueel nog een foto toe vanuit je galerij en stuur hem op naar de gemeente. De gemeente gaat vervolgens direct aan de slag om jouw melding af te handelen, 

 Zo simpel kan het zijn met BuitenBeter 

Integreer BuitenBeter nu met BinnenBeter 

BinnenBeter is het centrale werksysteem voor gemeente waarin alle meldingen binnenkomen en gestructureerd worden vastgelegd. Met de automatische workflows en slimme rapportages heeft de gemeente een goed overzicht en hoeven werknemers de meldingen niet meer handmatig te verwerken, maar kunnen ze direct aan de slag met de afhandeling. 

Zo maken wij doen van meldingen voor jouw niet alleen eenvoudiger, maar ondersteunen wij gemeenten ook bij hun afhandelproces. Daarnaast kunnen aangesloten gemeenten via BinnenBeter de melder op de hoogte houden van de status van hun melding, hoe fijn is dat!  

Zowel BuitenBeter als BinnenBeter zijn onderdeel van Progresity

Voor meer informatie over de integratie van BuitenBeter en de mogelijkheden van BinnenBeter verwijzen wij jou door naar onze webiste
Progresity.com
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter