BeheerVisie B.V. neemt bedrijfsactiviteiten BuitenBeter over

15 april 2022

Met ingang van 15 april 2022 heeft BeheerVisie de BuitenBeter App van Yucat B.V. overgenomen. Met deze overname zijn alle activiteiten en het intellectueel eigendom van de BuitenBeter App in beheer van BeheerVisie.

BeheerVisie is een gespecialiseerde softwareleverancier op het gebied van meldingenmanagementsystemen. Sinds de oprichting in 1995 te Rotterdam helpt BeheerVisie Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen om meldingen en klachten in de openbare ruimte adequaat af te handelen om Nederland steeds een beetje mooier, schoner en veiliger te kunnen maken.

De BuitenBeter App maakt het voor alle gebruikers mogelijk om meldingen in te dienen bij alle gemeenten van Nederland. De BuitenBeter App zal tijdens en na de overname dezelfde functionaliteiten behouden als daarvoor. De BuitenBeter App wordt daarmee het derde meldingensysteem in het portfolio van BeheerVisie.

De afgelopen maanden hebben Yucat B.V.en BeheerVisie intensief samengewerkt om de overdracht te kunnen realiseren. Dankzij de inzet en het vertrouwen heeft het traject geleid tot een soepele overdracht. Namens het gehele team van BeheerVisie willen wij de medewerkers van Yucat B.V. bedanken voor hun positieve bijdrage.

Lees hier meer informatie over de overname...

Terug naar nieuws
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter