Gemeente Heusden nu ook aangesloten op BuitenBeter!

09 juli 2020

Gemeente Heusden is vanaf 9 juli 2020 aangesloten op BuitenBeter. Dit houdt in dat de gemeente nog sneller kan acteren op gemelde problemen over de openbare ruimte. Goed nieuws dus voor inwoners van Heusden!

Doordat meldingen nu rechtstreeks in het systeem van de gemeente terecht komen, kunnen medewerkers veel gemakkelijker en sneller inzien wat voor probleem wordt gemeld en welke oplossing daarvoor nodig zal zijn. In sommige gevallen is het van uiterst belang dat er snel wordt gereageerd. Denk daarbij aan gevaarlijke situaties zoals een kapotte lantaarnpaal waar de bedrading is blootgesteld. Gelukkig kan hiervan met BuitenBeter heel makkelijk een melding worden gemaakt, voorzien van een foto, GPS-coördinaten, probleemcategorie en een omschrijving.

De BuitenBeter app kan worden gedownload van de Play Store voor Android en de App store voor iOS en is verder gratis te gebruiken. BuitenBeter werkt in heel Nederland. Op basis van de opgegeven locatie van een melding komt deze bij de juiste gemeente terecht. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Met een foto kan de gemeente beter inschatten welke werkzaamheden nodig zijn om het probleem te verhelpen en daardoor doelgerichter en sneller te werk gaan.

Terug naar nieuws
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter