Meld vuurwerkschade via BuitenBeter app gemakkelijk aan gemeente

20 december 2018

Ook dit jaar kun je wederom rond de jaarwisseling met je smartphone schade door vuurwerk direct melden aan de gemeente met foto en GPS-locatie. In de BuitenBeter app is hiervoor vanaf vandaag een speciale vuurwerkschade categorie beschikbaar. Hiermee wordt dus letterlijk de schade door bewoners in beeld gebracht. Dankzij jouw meldingen van vuurwerkschade kan de gemeente na de jaarwisseling sneller en doelgerichter overgaan tot reparatie, zodat de gevolgen van vandalisme zoveel mogelijk worden beperkt.

Vuurwerkoverlast en vuurwerkschade is elk jaar een vervelende kostenpost. De BuitenBeter app kan dit helaas niet voorkomen, maar bespoedigt wel herstel van deze vuurwerkschade. Betrokken bewoners en hun gemeente kunnen met de BuitenBeter app namelijk doeltreffend samenwerken om de vuurwerkschade in beeld te brengen. Al die opgeblazen vuilnisbakken, verbrande speelplaatsen, kapotte verkeersborden en opgeblazen bushokjes, ze moeten uiteindelijk ook weer gerepareerd of vervangen worden. Het schadebeeld is hierbij essentieel.

Dus zie je schade als gevolg van vuurwerk, meld het direct op het moment en de plek dat je het ziet via de BuitenBeter app aan je gemeente!

Terug naar nieuws
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter