Meld vuurwerkschade via BuitenBeter app gemakkelijk aan gemeente

07 december 2020

Afgelopen jaar is een heel bijzondere geweest. Corona heeft in meer of mindere mate effect gehad op iedereen in onze maatschappij. Vorige maand is door het kabinet een landelijk vuurwerk verbod aangekondigd. Deze maatregel zou genomen zijn ten gevolge van de coronacrisis, waar me we momenteel helaas nog middenin zitten. Ondanks dit landelijke verbod hebben wij besloten wel de tijdelijke categorie ‘Vuurwerkvandalisme – schade door vuurwerk’ in BuitenBeter te activeren net als voorgaande jaren. We kregen hier in de afgelopen tijd veel vragen over en het is ons duidelijk dat de behoefte voor deze tijdelijke extra categorie er ook dit jaar weer is.

Met de jaarwisseling in zicht is daarom onze tijdelijke categorie ‘Vuurwerkvandalisme – schade door vuurwerk’ vanaf vandaag weer toegevoegd in de BuitenBeter app. De categorie is terug te vinden bovenaan de TOP 10 problemenlijst in de app.

Schade door vuurwerk meld je dus direct met je smartphone aan de gemeente. Hiermee wordt de schade letterlijk door bewoners in beeld gebracht, waardoor gemeenten in veel gevallen snel tot actie over kunnen gaan. Dankzij jouw meldingen kunnen ze sneller en doelgerichter overgaan tot reparatie. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd voor de gemeente, maar ook bewoners ondervinden hierdoor minder lang overlast van het gemelde probleem. Met elkaar kunnen we op deze manier bijdragen om schade en overlast in de openbare ruimte zoveel mogelijk te beperken. Dus zie je schade als gevolg van vuurwerk, aarzel niet en meld het direct op het moment en de plek dat je het ziet via de BuitenBeter app bij je gemeente. Namens het BuitenBeter team alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Terug naar nieuws
Vragen?
Heb je vragen over de afhandeling van jouw melding? Neem dan contact op met de gemeente. 

Voor overige vragen zijn wij per mail te bereiken op : info@buitenbeter.nl

Volg ons ook op 
© Copyright 2024 Progresity - All Rights Reserved
Privacyverklaring BuitenBeter